Contacta amb nosaltres!

La Masia es pot visitar entre setmana a hores concertades. Només cal avisar amb 48 hores d'antelació. Ens adaptem als vostres horaris (matí, migdia o tarda - a una hora en que hi hagi llum natural)
Molt ben comunicat a través de l'autopista C-16, l'autovia de la * Bauma (C-58) i l'Eix Transversal (C-25), es troba a: 15 'de Manresa 30' de Terrassa / Sabadell 50 'de Barcelona 01:30 de Girona / Tarragona 2h de Lleida
LOCALITZACIÓ

LOCALITZACIÓ

Camí Del Prat 47 – 08254 Pont de Vilomara i Rocafort – Barcelona

telèfon

telèfon

(0034) 699085399

Com arribar a Masia El Prat?

Informació addicional

Per arribar des de Barcelona hi ha 2 possibilitats:

Coordenades GPS: 41.718311; 1.932489

a) Per l’autopista Terrassa-Manresa, fins a la sortida 49, Manresa Sud – El Pont de Vilomara. (Aquesta opció és de peatge). Continua direcció al Pont de Vilomara (2 km).

b) Per l’autopista de Molins de Rei, continuar per l’A2 en direcció a Igualada i a l’altura d’Abrera agafar la carretera en direcció a Manresa. Just a l’entrada de Manresa desviar-se pel Polígon * Bufalvent en direcció al Pont de Vilomara, (3km) (aquesta opció és gratuïta)
Un cop al Pont de Vilomara, a la rotonda de l’entrada es veu la carretera i el rètol en direcció a Rocafort (6km). A l’arribar a la primera plaça, seguir el camí que baixa a mà esquerra (camí del Prat). Continuar el camí de baixada, i a uns 30 metres després de l’última casa ja es veu el rètol de Masia el Prat.
(NO cometre l’error de seguir recte a la primera plaça de la vila i continuar pel camí de l’Església que va a Mura !!!!)